Politerno > Україна і світ > “Хто такий Бутусов, щоб розповідати про подібні операції?”: Пальчевський розкритикував справу “вагнерівців”. Відео

“Хто такий Бутусов, щоб розповідати про подібні операції?”: Пальчевський розкритикував справу “вагнерівців”. Відео

  • 15 Вересня, 2020
  • 837 Переглядів
  • 0

Голова партії “Перемога Пальчевського”, бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський назвав “вагнергейт” спробою розколоти “зелених”, становище яких і так похитнулося.

Про це він заявив в ефірі телеканалу “Україна 24“. Крім того, Пальчевський поставив під сумніви об’єктивність джерел інформації головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова.

“Хто він такий, щоб розповідати нам про подібні операції?.. Це дуже велике диво, щоб якийсь Бутусов знав, як наша розвідка збирається вагнерівців заарештувати, але дуже маленьке “диво”, що це просто проплачена акція. Вони починають розколювати – ніби партія війни, “зелених”, становище яких і без того похитнулося, а Володимир Зеленський в цей час, як було написано на одному із сайтів, дає задню щодо вирішення нагальних завдань – наприклад, щодо допуску так званих перевіряючих з боку “ДНР”. І той же Бутусов пише, що вони мають бути застрелені. Ви читали це чи ні? У мене питання: Бутусов вирішує, хто має бути застрелений на нашій території? Може, йому покомандувати? Може, його вибрали президентом країни?”, – сказав Пальчевський.

Крім того, Пальчевський заявив, що особисто обговорював з главою ОП Андрієм Єрмаком можливість реалізації операції щодо затримання “вагнерівців” у Білорусі.

“У мене була коротка можливість поставити керівнику ОП Єрмаку питання як це сталося. На що він мені відповів: “По-перше, – сказав Єрмак, – у нас навіть не було документів жодних – юридичного підґрунтя, для затримання цих людей. Це я почав готувати ці документи”, – розповів Пальчевський про зустріч із главою ОП.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE