Politerno > Україна і світ > Держбюро розслідувань отримало нового в.о. директора

Держбюро розслідувань отримало нового в.о. директора

  • 22 Вересня, 2020
  • 582 Переглядів
  • 0

Новим виконуючим обов’язки директора Державного бюро розслідувань призначено Олексія Сухачова, який з серпні цього року обіймає посаду заступника директора ДБР.

Про це повідомляє сайт ДБР.

З 2017 по 2019 рік Сухачов працював заступником начальника Департаменту Генпрокуратури. Далі він був зайнятий у Службі зовнішньої розвідки. 

На сайті вказується, що новий в.о. закінчив юридичну академію у Харкові та має ступінь доктора юридичних наук.

Як видно із останньої декларації, сам Сухачов не має у власності жодної квартири чи будинку. Водночас він має право безоплатного користування у квартирі Баєвої Галини. 

Новий очільник ДБР також володіє автівкою Toyota Camry, вартість якої, відповідно до декларації, становить 226 тисяч гривень. Його ж дружина Олена, яка також працювала у Генпрокуратурі, користується авто марки Lexus ціною у 420 тисяч гривень.

На банківських рахунках Сухачові зберігають 39 тисяч доларів та близько 300 тисяч гривень.

Раніше очолював бюро Олександр Соколов. Наразі він повернувся на посаду заступника директора бюро. 

Нагадаємо, після того, як Ірина Венедіктова залишила посаду директора Державного бюро розслідувань, очолювати ДБР по черзі мали її заступники: Олександр Бабіков, який був адвокатом Віктора Януковича та співробітник СБУ Олександр Соколов. Водночас Бабіков навіть тимчасово, але не очолив ДБР. Причиною цього, ймовірно, став висновок НАЗК, відповідно до якого у Бабікова є конфлікт інтересів через справи Майдану та його роботу на Януковича.

Відповідно посаду займав лише Соколов. Термін його перебування у статусі в.о. мав тривати 60 днів та відраховувався із 17 березня.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE