Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” заявив про вихід з президентської партії – у політсилі відреагували. Відео

“Слуга народу” заявив про вихід з президентської партії – у політсилі відреагували. Відео

  • 27 Вересня, 2020
  • 690 Переглядів
  • 0

Народний депутат з фракції “Слуга народу” Микола Галушко заявив про вихід з партії. До Верховної Ради він обирався на 97 окрузі в Броварах.

Галушко заявив, що всі місця в списку “Слуги народу” в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами.

“Володимире Олександровичу, в 2019 році я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом з вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло майже два роки, але, на жаль, нічого не змінилося”, – заявив у своєму відеозверненні Галушко. 

Нардеп додав, що при розподілі районів, “виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва “Слуги народу” ледь не знищила мой рідний Броварський район”.

“А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії “Слуга народу” були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії” Слуга народу “в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола, офіційно заявляю про вихід з партії “Слуга народу”, – додав нардеп.

У свою чергу, партія “Слуга народу” назвала слова народного депутата Миколи Галушка про продаж місць у списках “дуже серйозними звинуваченнями”, водночас у політсилі наголосили – від парламентаря поки не надходила офіційна письмова заява про вихід з партії.

“Депутат виклав у соцмережі відеозвернення до президента України, в якому зазначив, що всі місця в списку “Слуги Народу” на окрузі № 97 у Київській області нібито були продані. Це дуже серйозні звинувачення, оскільки “договорняки” та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки”, – зазначили у партії.

При цьому у політсилі зазначили, що також перевіряють факти, які навів керівник Київської обласної організації партії “Слуга Народу” Олександр Дубінський: “За його даними, пан Галушко зустрічався з політичними опонентами “Слуги Народу” на окрузі № 97 і, ймовірно, мав намір включити їхніх людей до списку на місцеві вибори”.

У “Слузі народу” додали, що коли від депутата надійде офіційна письмова заява про вихід з партії, то її розглянуть у відповідному до статуту порядку.

Окрім цього у повідомленні говориться: “Про вихід пана Галушка з фракції “Слуга Народу” у парламенті не йдеться”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE