Politerno > Україна і світ > “Це його оціночні судження, незрозуміло звідки він їх бере”: у ПСУ спростували версію Кучера щодо катастрофи Ан-26:

“Це його оціночні судження, незрозуміло звідки він їх бере”: у ПСУ спростували версію Кучера щодо катастрофи Ан-26:

  • 2 Жовтня, 2020
  • 874 Переглядів
  • 0

Командування Повітряних сил вважає абсурдними заяви голови Харківської ОДА Олексія Кучера у справі АН-26 про “зволікання” працівників аеропорту, які давали дозвіл на посадку літака.

“Це просто його оціночні судження, незрозуміло звідки він їх бере, адже він не є фахівцем в цьому питанні. Незрозуміло, чому він дає оцінку діям керівника польотів? Він взагалі був на аеродромі, він бачив, як там все робиться, як ухвалюються рішення?” – сказав спікер Командування Юрій Агнат, пише РБК-Україна.

За словами представника слідства Вадима Приймачова, затримка дійсно була, але вона сталася через те, що на аеродром в цей момент сідав інший літак.

“У військовій авіації, на відміну від цивільної, немає регламентованого вирішення такої ситуації: хто повинен сідати першим”, – додав він.

Нагадаємо, після катастрофи Олексій Кучер заявив, що люди, які відповідали за посадку літака, відповіли на запит пілота лише через одну хвилину.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE