Politerno > Україна і світ > Зеленський звільнив Абромавичуса і призначив в.о. директора “Укроборонпрому”

Зеленський звільнив Абромавичуса і призначив в.о. директора “Укроборонпрому”

  • 6 Жовтня, 2020
  • 847 Переглядів
  • 0

Ігор Фоменко

Президент Володимир Зеленський звільнив з посади директора “Укроборонпрому” Айвараса Абромавичуса і призначив Ігоря Фоменка виконуючим обов’язки генерального директора концерну.

“Призначити Фоменка Ігоря Олександровича виконуючим обов’язки генерального директора державного концерну “Укроборонпром”, – йдеться в указі президента №423.

Указом №422 Зеленський звільнив Абромавичуса з посади генерального директора державного концерну “Укроборонпром”.

За даними Youcontrol чоловік на ім’я Ігор Фоменко займає посаду заступника генерального директора з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки, (член Наглядової ради) у “ВАТ НВК Київський завод автоматики” (ДК “Укроборонпром”).

Ігор Фоменко в “Укроборонпромі” від 22 листопада 2019 року обіймає посаду заступника генерального директора з виробництва. Працював на Луганському акумуляторному заводі, Луганському станкобудівному заводі, який було реорганізовано та перетворено в Луганський патронний завод. Обіймав керівні посади на Луганському патронному заводі, у Холдинговій компанії “АвтоКрАЗ”, Corum Group, ICDI Group.

Отримав ступінь MBA в Institute of International Business Relations (Німеччина), пройшов курси Executive Education у Harvard Business School та INSEAD.

Абромавічуса призначили гендиректором “Укроборонпрому” в серпні 2019 року.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE