Politerno > Україна і світ > “Зради” не буде: Арахамія пообіцяв “нормальні питання” на “всенародному опитуванні”

“Зради” не буде: Арахамія пообіцяв “нормальні питання” на “всенародному опитуванні”

  • 14 Жовтня, 2020
  • 564 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія переконаний, що на “всенародне опитування” не буде виноситися тема війни на Донбасі.

Про це він повідомив в середу, 14 жовтня, в ефірі одного з телеканалів, передає УНН. Арахамія пообіцяв, що ніякої “зради” не буде.

“Я можу точно запевнити, там немає ніякої “зради”: немає нічого про Донбас, про особливий статус, про мову ніяких питань, які зараз політичні опоненти намагаються розіграти, не буде. Це нормальні питання, про які сперечаються в суспільстві”, – розповів він.

Арахамія додав, що скоро таких опитувань побільшає, проте формат їх проведення буде відрізнятися.

13 жовтня президент Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Самі питання він тоді не назвав.

В Офісі президента пояснили, що це опитування, на відміну від конституційного референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків.

Більшість фракцій Верховної Ради розкритикували ідею президента Володимира Зеленського провести у день виборів 25 жовтня всенародне опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань, які “турбують звичайних людей”.

14 жовтня президент Володимир Зеленський оприлюднив відео, у якому оголосив перше з 5 питань, які він має намір винести на опитування 25 жовтня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE