Politerno > Україна і світ > “Опитування Зеленського” є агітацією за “Слугу народу” біля виборчих дільниць, – Лерос. ВIДЕО

“Опитування Зеленського” є агітацією за “Слугу народу” біля виборчих дільниць, – Лерос. ВIДЕО

  • 15 Жовтня, 2020
  • 820 Переглядів
  • 0

Позафракційний нардеп Гео Лерос оприлюднив дані нібито з комп’ютера юриста Дениса Комарницького, якого нардеп називає “смотрящим за Києвом”.

Про це заявив нардеп Гео Лерос, відповідаючи на запитання у своєму відеоблозі, передає Цензор.НЕТ.

“Хочете дізнатися, як майстер спорту з коронавірусу кришує столичну мафію? Скачайте папку: 1. google drive:https: //drive.google.com/drive/folder … 2. rar archive: https://fex.net/uk/s/sd2bffm альтернативне посилання https://fex.net/uk/s/e9ezfrr Це комп’ютер юриста Комарницького – “смотрящого” за Києвом. Ви зрозумієте, як крадуть столичну землю і дерибанять київський бюджет. Хто в темі і хто в частці. Ви побачите, хто стоїть за кожним скандальним будівництвом. Довічне ув’язнення для Зеленського і його банди – саме те, що треба!” – заявив Лерос.

Коментуючи оголошене президентом України опитування в день голосування на місцевих виборах, Лерос заявив: “Це незаконна маніпуляція для того, щоб зайвий раз агітувати за “Слугу народу” біля виборчих дільниць з гаслом “Буде так, як вирішиш ти”. Зеленський вчергове кладе на закони України, в цьому випадку на Виборчий кодекс. А все чому? Тому що він так о##їв, що вже не бачить берегів”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE