Politerno > Україна і світ > Члени “Євросолідарності” – челядь в сімейно-клановій партії Петра Порошенка, – політтехнолог

Члени “Євросолідарності” – челядь в сімейно-клановій партії Петра Порошенка, – політтехнолог

  • 17 Жовтня, 2020
  • 1166 Переглядів
  • 0

У цьому пості я не буду критикувати Петра Порошенка. Я навіть не буду міркувати: морально, чи аморально використовувати в рекламі, особливо політичній, дітей. Кажуть в деяких країнах це строго заборонили. Особливо, коли діти не твої.

Пам’ятаю запеклу суперечку у виборчому штабі «Нашої України», коли я доводив, що не можна замість гарної фотосесії Ющенка використовувати в рекламі аматорське сімейне фото, де він тримає на руках дівчинку. Ну там хоча б була його дочка.

До речі, поганий приклад заразливий. У Дніпрі кандидатка у мери від ЄС теж маскується під Мадонну з немовлям.

Але цей пост про інше. Я хочу задати питання членам партії «Європейська Солідарність»: у вас в партії відсутні соціальні ліфти? Недостатньо членів партії, які могли б стати гідними першими номерами списку кандидатів в депутати Київради?

Чому пріоритет отримує дружина вашого лідера? У мене є підозра, що вам має бути безмежно соромно і прикро бути членами партії не з європейськими стандартами, а з традиціями непотизму. Практично челяддю в сімейно-кланової партії Петра Олексійовича Порошенка. Партії, де перевагу в русі по партійних кар’єрних сходах отримують тільки члени його сім’ї.

Побачивши дружину Порошенка на білбордах, одна моя знайома сказала: ну син у них вже був депутатом, молодші діти поки не доросли. Може у них є в родині песик? Теж зможе балотуватися першим номером в черговому партійному списку.

Сергій Гайдай



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE