Politerno > Україна і світ > Азербайджан заявив про наступ по всій лінії фронту – Нагірний Карабах показав наслідки обстрілу Степанакерта. ВІДЕО

Азербайджан заявив про наступ по всій лінії фронту – Нагірний Карабах показав наслідки обстрілу Степанакерта. ВІДЕО

  • 24 Жовтня, 2020
  • 727 Переглядів
  • 0

В ніч на 24 жовтня підрозділам збройних сил Вірменії, які не мали змогу чинити опір на Ходжавендському, Фізулінському та Губадлінському напрямках фронту в Нагірному Карабасі, було завдано серйозної шкоди.

Про це повідомляє Міноборони Азербайджану.

“В даний час бойові дії тривають на всій протяжності фронту. Виведено з ладу склади зброї, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів противника. На деяких напрямках противник безладно залишив свої позиції і відступив. Були взяті під контроль основні комунікації, зруйновано кілька опорних пунктів противника і звільнені важливі висоти.

Вдень 24 жовтня на Губадлінському напрямку фронту підрозділами ППО Азербайджану був збитий бойовий літак військово-повітряних сил Вірменії”, – зазнечено у повідомленні.

Як відзначають в міністерстві оборони країни, азербайджанські війська контролюють оперативну обстановку.

При цьому артилерійські підрозділи армії Азербайджану продовжують завдавати ударів по противнику.

У свою чергу Нагірний Карабах повідомив про нічний обстріл “Смерчами” свого головного міста – Степанакерта (Ханкенді).

У Міністерстві надзвичайних ситуацій Карабаху зазначили, що місто зазнало обстрілу вночі зі РСЗО “Смерч”. Про втрати не повідомляється.

При цьому Азербайджан інформацію про обстріл Степанакерта (Ханкенді) поки не коментував.

Нагадаємо, домовленість між Вірменією і Азербайджаном щодо припинення вогню не протрималася і доби – обидві сторони звинуватили один одного в загостренні бойових дій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE