Politerno > Україна і світ > “Опитування Зеленського” подекуди проводять діти-волонтер. Фото – Відео

“Опитування Зеленського” подекуди проводять діти-волонтер. Фото – Відео

  • 25 Жовтня, 2020
  • 692 Переглядів
  • 0

Під час голосування на місцевих виборах 25 жовтня біля виборчих дільниць фіксують дітей-волонтерів, які проводять “опитування Зеленського” та відмовляються відповідати, яку соціологічну службу вони представляють.

Користувачі соцмереж публікують світлини і відео інтерв’юерів, які проводять всеукраїнське опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським. Як виявилося, деяким з них немає 18 років. Від відповідей на запитання про фінансування та соціологічну службу, які вони представляють, діти-волонтери ухиляються.

 

Відео з дітьми у маніжках “5 питань від президента” поширюють у Мережі.

“Хлопцю немає 18 (років – ред.). Представник партії слуг. Маску віддав бабусі, потім забере, як вона проголосує(:. Рукавички погриз собака(: Чудовий скетч для кварталу. Але це реальні вибори часів Зе”, – написала співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко.

Хлопцю немає 18. Представник партії слуг. Маску віддав бабусі, потім забере, як вона проголосує(:. Рукавички погризлв собака(: Чудовий скетч для кварталу. Але це реальні вибори часів Зе

Опубліковано Iryna Gerashchenko Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Блогер Назар Приходько оприлюднив світлини з Рівненської області та Івано-Франківська. “Світлина-1: Костопіль, Рівненщина. Хлопцю, залученому до “опитування” -14 років. Світлина-2: Івано-Франківськ. Дівчатам, залученим до опитування по 16. Це вже ВЗАГАЛІ! Це не тільки незаконно, а й аморально!”, – написав він.

Опубліковано Назаром Приходьком Неділя, 25 жовтня 2020 р.

Таку світлину з виборчої дільниці в Одеській області поширив активіст Сергій Стерненко.

“Фіксую порушення в Козелці, Чернігівська область. Документів у хлопців немає. Договору про оплату роботи немає. Після того, як сказала, що викличу поліцію, хлопці зникли”, – пише нардепка від “ЄС” Марія Іонова.

Фіксую порушення в Козелець, Чернігівська область.Документів у хлопців немає. Договір про оплату роботи немає . Після того, як сказала, що викличу поліцію , хлопці зникли .

Опубліковано Mariya Ionova Неділя, 25 жовтня 2020 р.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE