Politerno > Україна і світ > СБУ знайшла в офісі екснардепа підроблені бюлетені з виборів мера Одеси із позначками за Скорика. ФОТО

СБУ знайшла в офісі екснардепа підроблені бюлетені з виборів мера Одеси із позначками за Скорика. ФОТО

  • 11 Листопада, 2020
  • 674 Переглядів
  • 0

Служба безпеки знайшла в офісі екснардепа Дмитра Голубова фальшиві бюлетені з виборів міського голови Одеси, які збиралися використати для фальсифікацій на користь кандидата від ОПЗЖ Миколи Скорика.

Про попередження масової фальсифікації повідомляє пресслужба СБУ.

“Оперативники спецслужби провели обшук в офісному приміщенні в Одесі, яке використовувалося як “громадська приймальня” одного з громадсько-політичних діячів. Правоохоронці виявили сотні бюлетенів для голосування, ідентичних за формою та змістом оригінальним документам суворої виборчої звітності”, – сказано в повідомленні.

За даними ЗМІ, підроблені бюлетені, підготовлені для вкидання за кандидата від ОПЗЖ Скорика, знайшли в офісі екснардепа Голубова. Про це з посиланням на телеграм-канали повідомляє ТСН.

“Дмитру Голубову пред’явлено підозру. За фальсифікацію виборчих документів групою осіб, зокрема бюлетенів, передбачено до 10 років ув’язнення”, – зазначає портал.

Нагадаємо, за підсумки виборів до Одеської обласної ради п’ятивідсотковий бар’єр подолали сім партій. Найбільше голосів – 151991, або 26,81% – набрала “Опозиційна платформа – За життя”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE