Politerno > Україна і світ > Разумков, не дивлячись на хворобу, скликає голів фракцій, прем’єра і ОП на нараду

Разумков, не дивлячись на хворобу, скликає голів фракцій, прем’єра і ОП на нараду

  • 27 Листопада, 2020
  • 697 Переглядів
  • 0

У суботу, 28 листопада, відбудеться нарада голів фракцій Верховної Ради за участю спікера Дмитра Разумкова, прем’єра Дениса Шмигаля та керівництва Офісу президента.

Про це повідомив заступник голови фракції “Голос” Ярослав Железняк у Telegram.

“Об 11:00 суботи глава Парламенту скликає велику нараду всіх голів фракцій парламенту. Будуть гості: прем’єр, голова Офісу президента і його заступники. Зустріч офлайн, але наша президія Ради, хто ще з ковідом, на онлайн підключенні”, – зазначив нардеп.

Железняк відзначив, що “склад серйозний”, в останнє такий збір був, як тільки ввели карантин.

За словами нардепа, темою наради буде робота парламенту в грудні. Він очікує, що обговорять бюджет-2021, закони по “конституційної кризи” + закон про призначення глави НАБУ, а також закони про підтримку бізнесу і відстрочку РРО.

Речник Разумкова Ольга Туній підтвердила “Українській правді”, що буде така робоча нарада і що спікер Ради буде присутній на ній онлайн.

26 листопада спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що після 2 тижнів самоізоляції через коронавірус, залишатиметься вдома і надалі, оскільки його другий тест на COVID також позитивний.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстровано два президентські законопроєкти щодо анонсованих заходів підтримки підприємців під час карантину.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE