Politerno > Україна і світ > Християнську етику у школах викладатимуть – Рада провалила законопроект №3900

Християнську етику у школах викладатимуть – Рада провалила законопроект №3900

  • 3 Грудня, 2020
  • 1369 Переглядів
  • 0

У середу, 3 грудня, Верховна Рада не підтримала законопроект №3900, проти якого виступало християнське співтовариство.

Під час обговорення, народні депутати висловили чимало зауважень до законопроекту і пропонували направити його на доопрацювання, йдеться на сайті Верховної ради.

 

Законопроєкт за результатами голосування не набрав необхідної кількості голосів (лише 161) для прийняття за основу і 226 голосами направлений на доопрацювання.

Варто зазначити, що завдяки активності небайджуих громадян, законопроект 3900 неоднаразово переносився, а сьогодні й зовсім був провалений Верховною Радою. 

Як повідомлялося раніше, законопроект №3900 “Щодо забезпечення якості навчальної літератури” небезпечний тим, що в ньому закладено механізм, через який можна ліквідувати в школі всі просімейні учбові програми та християнську етику, а також викреслити з інших підручників будь-яку інформацію щодо сімейних та національних цінностей нашого народу під приводом, що на чиюсь думку вона має ознаки дискримінації. 

Раніше ми писали, що Україна приєдналася до міжнародної угоди, яка під дуже гарними гаслами та ініціативами – згодом руйнує сімейні цінності та несе гендерну диктатуру. В першу чергу це торкнеться дітей. Офіс Президента радісно повідомив, що Україна отримала офіційний статус учасниці міжнародної ініціативи «Партнерства Біарріц». Приєднання нашої країни до цього проекту було започатковане першою леді в грудні минулого року, без широких консультацій з суспільством та з приховуванням офіційних документів про суть угоди. Більше – у статті: Без широкого обговорення уряд уклав міжнародну угоду, яка небезпечна для дітей та руйнує сімейні цінності



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE