Politerno > Україна і світ > На пам’ятнику бійцям Сухопутних військ українці побачили зображення Зеленського. ФОТО

На пам’ятнику бійцям Сухопутних військ українці побачили зображення Зеленського. ФОТО

  • 12 Грудня, 2020
  • 1380 Переглядів
  • 0

На території штабу Командування Сухопутних військ 12 грудня, в День Сухопутних військ ЗСУ, відкрили пам’ятник на честь бійців і офіцерів особового складу, які виконують завдання в зоні проведення ООС. 

Про відкриття пам’ятника повідомила прес-служба Сухопутних військ України в Facebook.

 

Пам’ятник встановлено неподалік від центрального входу на територію командування. Перед кам’яною стелою із зображенням трьох військових буде горіти Вічний вогонь, який скульптор помістив в “свічник” у вигляді гільзи від розірваного снаряда.

На честь відкриття пам’ятника на території штабу провели ритуал урочистого здіймання прапорів України та Сухопутних військ – при цьому у повідомленні прес-служба нагадує, що саме Сухопутні війська є основою бойовою потужністю ВСУ.

Не обійшлося без скандалу. Користувачі соціальних мереж, побачивши фотографію встановленого пам’ятника, припустили, що один з військових, чий портрет вигравіруваний на гранітній плиті, це не хто інший, як глава держави. Поруч з зі схожим на Володимира Зеленського військовим українці “побачили” портрет чинного командувача Сухопутними військами України генерал-полковника Олександра Сирського.

Коментатори також висувають припущення, що автором художньої композиції міг стати генерал Голоднюк, який обіймає посаду заступника командувача Сухопутних військ протягом останніх 15 років.

Відзначається також, що Володимир Зеленський на відкритті пам’ятника не був присутній. Президент в цей день відвідав 169-й навчальний центр “Десна” ім. князя Ярослава Мудрого.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE