Politerno > Україна і світ > “Історія найбільшого хабара”: Навальний показав палац Путіна. ФОТО – ВІДЕО

“Історія найбільшого хабара”: Навальний показав палац Путіна. ФОТО – ВІДЕО

  • 19 Січня, 2021
  • 1833 Переглядів
  • 0

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального опублікував розслідування про палац президента Володимира Путіна біля Геленджика.

Про це йдеться у розслідуванні Навального.

 

Відзначається, що на території знаходиться свій порт, власна охорона, церква, свій пропускний режим, безпольотна зона і навіть власний прикордонний пункт.

Все це коштувало 100 мільярдів рублів.

Офіційна площа путінського палацу – 17 691 м.кв., а площа ділянки під палацовим комплексом – 68 гектарів, але насправді, відзначається, що територія палацу приблизно в 100 разів більша.

Прилегла до неї ділянка площею 7000 гектарів належить ФСБ. І у вересні 2020-го цю ділянку передали в оренду до 2068 року фірмі, якій належить палац, нібито для здійснення науково-дослідної та освітньої діяльності, полювання і риболовлі. 

Крім того, у розслідуванні показані фото розкішних інтер’єрів “палацу Путіна”. У самій будівлі десятки кімнат, у тому числі для обслуговуючого персоналу.

ФБК зазначає, що палац будували на гроші, нібито відмиті через спеціальний офшор. Стверджується, що це гроші великих бізнесменів, які робили благодійні пожертви фірмі “Петромед”. У Навального зазначають, що бізнесмени знали про фінансування резиденції для Путіна, і це є корупцією.

 
 
 


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE