Politerno > Україна і світ > У Москві почався мітинг за Навального, поліція закликає носити маски і затримує учасників. ФОТО – ВІДЕО

У Москві почався мітинг за Навального, поліція закликає носити маски і затримує учасників. ФОТО – ВІДЕО

  • 23 Січня, 2021
  • 658 Переглядів
  • 0

У суботу, 23 січня, мітинги на підтримку Олексія Навального проходять у багатьох містах Росії. Вони супроводжуються затримками й побиттям учасників. 

На мітингу у Москві масово затримують учасників протесту. Зокрема, поліція заарештувала юриста Фонду боротьби з корупцією Навального – Любов Соболь.

 

У мережі повідомляють про те, що в районі Пушкінської площі глушать Інтернет і поганий зв’язок.

За даними Медіазони, на площі силовики відтісняють протестувальників, валять на землю і б’ють.

 

 

У Москві мітинги заплановані на 14:00. Але вже зараз в районі Пушкінської площі починають збиратися люди і почалися затримання. Спочатку Медуза повідомляла, що забирають мітингувальників з плакатами, а пізніше – що затримують всіх підряд.

Раніше повідомлялося, що на місці, де запланована акція, комунальники почали перекладати тротуарну плитку. Крім того, з вечора 22 січня в районі площі почали встановлювати огорожі.

Місцеві правоохоронці, в свою чергу, закликають учасників акції носити маски та дотримуватися соціальної дистанції.

Як повідомляє МБХ медіа, на Пушкінській площі в Москві зібралося близько трьох тисяч осіб, затримано більше 60. Також повідомляється про проблеми з мобільним зв’язком.

Станом на 11:30 в Росії затримали 237 учасників акцій на підтримку Навального.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE