Politerno > Україна і світ > У Росії знову проходять опозиційні мітинги, вже є затримані

У Росії знову проходять опозиційні мітинги, вже є затримані

  • 14 Лютого, 2021
  • 503 Переглядів
  • 0

У неділю, 14 лютого, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані та інших російських містах проходять акції солідарності з Юлією Навального і жінками-політв’язнями.

Про це повідомляє російський підрозділ BBC News.

У центрі Москви проходить акція “Ланцюг солідарності і любові”, за оцінками кореспондентів в акції беруть участь від 200 до 300 осіб.

У Петербурзі близько 70 активістів вишикувалися біля пам’ятника жертвам політичних репресій з білою стрічкою і червоними квітами і сердечками з іменами політв’язнів.

 

У Казані пройшов мітинг проти репресій. Після того, як він закінчився, силовики затримали дев’ятьох осіб.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року Сімоновський райсуд Москви задовольнив клопотання ФСВП щодо вимоги замінити російському опозиціонеру Олексію Навальному умовне покарання у справі “Ів Роше” на реальне. Суд замінив Навальному умовний термін у 3,5 роки на такий же реальний по справі “Ів Роше”.

Адвокати опозиціонера Олексія Навального, засудженого до тюремного терміну, звернулася до Комітету міністрів Ради Європи із закликом вплинути на Кремль.

Також стало відомо, що заступник головного лікаря Омської лікарні швидкої допомоги №1, у якій лікували Олексія Навального після отруєння “Новічком”, Сергій Максимішин помер від серцевого нападу.

З останніх новин щодо отруєння Навального: Дві спроби отруєння політика і журналіста Володимира Кара-Мурзи здійснили співробітники ФСБ, які намагалися вбити російського опозиціонера Олексія Навального.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE