Politerno > Україна і світ > Раптово помер заступник головлікаря омської лікарні, де не помітили отруєння Навального

Раптово помер заступник головлікаря омської лікарні, де не помітили отруєння Навального

  • 5 Лютого, 2021
  • 656 Переглядів
  • 0

Заступник головного лікаря Омської лікарні швидкої допомоги №1, у якій лікували Олексія Навального після отруєння “Новічком”, Сергій Максимішин помер від серцевого нападу.

Про це повідомило МОЗ Омської області.

Відкриті медіа” з посиланням на прессекретаря МОЗ Омської області Галину Назарову зазначають: “Ніякого особливого підґрунтя немає. Людина хворіла, переживала за своїх родичів, він поховав батьків цього року. Він помер на роботі, у своїй реанімації, в якій працював. Він лежав у лікарні, його помістили в реанімацію, і він там помер”.

Колеги лікаря розповіли NGS55.RU, що моральне навантаження наклалося на навантаження Максимішина на роботі. Медику стало зле, його госпіталізували у власній операційній, але врятувати лікаря не вдалося.

Максимішину було 55 років.

За словами міністра охорони здоров’я Омської області Олександра Мураховського, Максимішин “віддав рідній лікарні 28 років, врятував тисячі людських життів”.

Нагадаємо, як повідомив після отруєння Навального представник Міністерства охорони здоров’я Омської області у коментарі журналістам, у сечі російського опозиціонера Олексія Навального, нібито, виявлені алкоголь та кофеїн, а небезпечних речовин у його організмі не знайдено.

Сімоновський райсуд Москви задовольнив клопотання ФСВП щодо вимоги замінити російському опозиціонеру Олексію Навальному умовне покарання у справі “Ів Роше” на реальне. Суд замінив Навальному умовний термін у 3,5 роки на такий же реальний по справі “Ів Роше”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE