Politerno > Тернопільщина > У Тернопільської райлікарні новий засновник, але і новий керівник, – рішення сесії ТРР

У Тернопільської райлікарні новий засновник, але і новий керівник, – рішення сесії ТРР

  • 24 Лютого, 2021
  • 1906 Переглядів
  • 0

Депутати Тернопільської райради прийняли рішення щодо зміни в складі засновника комунального некомерційного підприємства Тернопільської районної ради «Тернопільська центральна районна лікарня».

Даним рішенням Тернопільська райрада вийшла із складу засновників свого комунального підприємства «Тернопільська центральна районна лікарня», натомість у склад засновників введено Великобірківську селищну раду.

 

Раніше у складі засновників Тернопільської районної лікарні була Тернопільська районна рада.

Також на сесії прийняли рішення передати комунальне майно Тернопільської районної лікарні – основні засоби та товарно-матеріальні цінності із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Великобірківської селищної територіальної громади.

«Дане рішення є виважене і правильне та головне дасть змогу лікарні функціонувати повноцінно, і зберегти приміщення закладу та усі робочі місця. Дякую депутатам за підтримку та плідну роботу». За дане рішення проголосували 50 депутатів”, – зазначив голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог.

Як повідомив депутат райради Андрій Шкула, депутати затвердили розпорядження голови про увільнення від виконання обов‘язків головного лікаря районної лікарні Трача Івана Михайловича. Іншим пунктом призначили в.о. керівника Репетівського Ігоря Ігоровича. Про це 

За словами депутата, розпорядження запхали в пакет з рядом інших розпоряджень.

“Помітив. Поставив вимогу голосувати окремо. Бо це важливе питання в контексті подій довкола райлікарні. Вимогу голова райради проігнорував (будуть юридичні наслідки ). Голосували пакетом. «Голос» не підтримав, як і частина інших фракцій. Та є 30 голосів за. В райлікарні новий керівник… Але тут ще жарт в тому, що декілька питань тому районна рада вийшла з числа засновників медзакладу”, – каже Андрій Шкула.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE