Politerno > Україна і світ > Рябошапка вважає олігарха Кауфмана “смотрящим” за Одеською областю від Зеленського

Рябошапка вважає олігарха Кауфмана “смотрящим” за Одеською областю від Зеленського

  • 25 Лютого, 2021
  • 623 Переглядів
  • 0

Ексгенеральний прокурор Руслан Рябошапка вважає бізнесмена Бориса Кауфмана “смотрящим” за Одеською областю з боку Офісу президента.

Про це він розповів в інтерв’ю Радіо НВ, відповідаючи на запитання про те, чи може Кауфман виступати “смотрящим” в одеському регіоні.

 

“Всі знають ці прізвища. Так, абсолютно”, – відповів Рябошапка.

За словами ексгенпрокурора, він та інші “смотрящі” можуть контактувати з Офісом президента і впливати на політику і рішення, що приймаються на Банковій.

“Коли я був на посаді генерального прокурора, було відкрито багато проваджень, пов’язаних з місцевими елітами. Зараз всі вони десь “поховані”; і ті, проти кого відкривалися ці провадження, хто підозрювався, наприклад, у розкраданні земель Одеського аеропорту та інших зловживаннях в Одесі, з одеським майном; зараз ці люди фактично є, грубо кажучи, “смотрящими” за одеським регіоном. Вони спілкуються з Офісом президента”, – пояснив Рябошапка.

Нагадаємо, минулоголіта головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов повідомив, що Володимир Зеленський пообідав з Борисом Кауфманом, який не заплатив штраф до бюджету у 3.4 мільярда гривень, і, ймовірно, просуває на пост глави Одеської ОДА Сергія Гриневецького.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE