Politerno > Україна і світ > Франківська міськрада вслід за Чернівецькою закликала Зеленського і Разумкова заборонити ОПЗЖ і партію Шарія

Франківська міськрада вслід за Чернівецькою закликала Зеленського і Разумкова заборонити ОПЗЖ і партію Шарія

  • 26 Лютого, 2021
  • 1382 Переглядів
  • 0

Фотожаба detector.media

Депутати Івано-Франківської міської ради закликають заборонити діяльність партій “Опозиційна платформа – За життя” і “Партія Шарія”, які просувають інтереси російського агресора.

Звернення міськради до президента України, голови Верховної Ради, секретаря Ради національної безпеки і оборони, прийняте на сесії 26 лютого, оприлюднене на сайті міськради, передає Цензор.НЕТ.

“На тридцятому році незалежності нашої держави українці все ще змушені позбуватися колоніального минулого та російського впливу у всіх сферах нашого життя. Революція Гідності призвела до заборони проросійських антиукраїнських партій – Комуністичної партії та Партії регіонів. Однак, і після Революції Україна змушена протистояти гібридній війні з російським впливом. Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є і внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення. Сьогодні є шанс успішно завершити цю боротьбу. Тож просимо вас підготувати та ухвалити законопроєкт і відповідні регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партій “Опозиційна платформа – за життя” та “Партія Шарія” як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора”, – заявили в міськраді.

Депутати зазначають, що члени вищезгаданих політичних партій своєю діяльністю відверто заграють з країною-агресором Російською Федерацією, що несе велику загрозу для економічного, політичного і соціального життя української держави.

Маніпулюючи нормами моралі, питаннями мови і “дружби з Російською Федерацією” ці проросійські сили сприяють розколу українського суспільства.

Таким чином, за словами депутатів, необхідні рішучі кроки для перемоги національних інтересів України в гібридній війні з московським окупантом.

Слід зазначити, що 25 лютого Чернівецька міськрада просила Раду і Президента заборонити ОПЗЖ і партію Шарія.

Нагадаємо, 25 лютого підозрюваний у держзраді Анатолій Шарій не з‘явився в СБУ на допиті у якості підозрюваного – його оголошено у державний розшук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE