Politerno > Україна і світ > Дубінського виключили з лав партії “Слуга народу”

Дубінського виключили з лав партії “Слуга народу”

  • 15 Березня, 2021
  • 523 Переглядів
  • 0

Позафракційного народного депутата Олександра Дубінського виключили з партії “Слуга Народу” за порушення статуту та непокору керівним органам партії.

Про це повідомляє пресслужба “Слуги народу”.

Про рішення щодо Дубінського йдеться у розпорядженні голови партії Олександра Корнієнка.

Нардеп може оскаржити рішення про виключення з партії на наступному з’їзді “Слуги народу”.

У розпорядженні Корнієнко пояснює, що Дубінський порушив статут та дискредитував партію “Слуга Народу”.

Так, 14 березня на офіційних зборах київської обласної організації “Слуги Народу” керівником замість Дубінського обрали нардепа Андрія Мотовиловця.

Водночас, Дубінський 14 березня скликав власний захід, де ухвалив рішення про переобрання голови та обрання членів політичної ради Київської обласної організації партії “Слуга Народу”.

Відзначається, що таке рішення не можуть приймати без затвердження голови партії та погодження головами політради та Національної ради громад, а Корнієнко на збори під керівництвом Дубінського дозволу не давав.

Корнієнко під час брифінгу у ВР додав, що тепер “зелений колір більше не тяготіє над Дубінським і тепер він може обирати будь-який із інших кольорів”. 

Нагадаємо, нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції “Слуга народу” у ВР, увійшов до нового керівного органу партії “СН” – Національної ради громад. Нардеп Давид Арахамія став головою політради партії “Слуга народу”.

Київська обласна організація партії “Слуга народу”, яка заявила про неприпустимість входження Олександра Дубінського в керівний орган політсили, звільнила його з посади кеірівника.

Раніше Дубінського вигнали із фракції “Слуга народу”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE