Politerno > Україна і світ > Дубінського звільнили з посади голови київської обласної організації “Слуги народу”

Дубінського звільнили з посади голови київської обласної організації “Слуги народу”

  • 14 Березня, 2021
  • 807 Переглядів
  • 0

Київська обласна організація партії “Слуга народу”, яка заявила про неприпустимість входження Олександра Дубінського в керівний орган політсили, звільнила його з посади кеірівника.

Про це повіддомила Заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук у коментарі УП.

 


Під час конференції осередку партії “Слуга народу”, що відбулася у неділю, Олександра Дубінського позбавили посади очільника Київської обласної організації політсили.

У суботу ввечері розпорядження про скликання такої конференції видав голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко на вимогу колег, що представляють Київщину.

Замість Дубінського місцеву організацію очолив нардеп, член комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Андрій Мотовиловець.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на XI з’їзді партії “Слуга народу” в суботу закликав фракцію “Слуга народу” у Раді підтримувати важливі законопроєкти влади більшістю голосів.

Своєю чергою спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав членів політичної партії “Слуга народу” продовжувати виконувати програмні принципи політсили, з якими вони прийшли до влади.

Нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції “Слуга народу” у ВР, увійшов до нового керівного органу партії “СН” – Національної ради громад. Нардеп Давид Арахамія став головою політради партії “Слуга народу”.

Партія “Слуга народу” попросить президента Володимира Зеленського балотуватися на другий президентський термін.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE