Politerno > Україна і світ > Поки країна обговорює цирк з Медведчуком, її знову готуються крупно кинути – політолог

Поки країна обговорює цирк з Медведчуком, її знову готуються крупно кинути – політолог

  • 14 Травня, 2021
  • 1029 Переглядів
  • 0

Ну що, суворе і справедливе правосуддя на марші, і Віктор Медведчук тепер керуватиме антиукраїнською діяльністю зі свого будинку. Правда, з урахуванням, що будинків у нього багато, то він може з одного в інший переїжджати… На відміну від великої кількості добровольців, камера СІЗО на роки йому не загрожує.

А поки країна обговорює цей цирк, її знову готуються крупно кинути. Я про розпродаж землі, який затівається і який ризикує залишитися в тіні відволікаючих маневрів влади.

Згідно з свіжою соціологією агентства «Рейтинг» більшість українців – 64% – залишаються проти продажу сільгоспземлі, незважаючи на те, що владна пропаганда обіцяє нам негайне процвітання і благоденство.

Ще більше – 79% – проти продажу нашої землі іноземцям, який «слуги» нещодавно таки протягнули до Земельного кодексу. Причому, серед тих, хто проти – 71% тих, хто голосував за Володимира Зеленського та “слуг”! Тобто, в цьому питанні він прямо йде всупереч волі своїх виборців, та й, по цифрам, виборців всієї країни.

А Зеленський все ж зібрався на другий термін. Припускаю, що на прийдешніх виборах питання землі може встати вкрай гостро і неприємно для президента. Потішним переслідуванням, якого демонстративно не боїться ні Медведчук, ні його політичне оточення, втрачену землю не перекрити.

Тут вибору немає. Тому моя підтримка – з Юлією Тимошенко і «Батьківщиною», які єдині в політикумі зайняли чітку позицію по землі, відповідну до думки переважної більшості українців. Тому підтримую проведення всеукраїнського референдуму щодо ринку землі, взяти участь в якому – на секундочку! – готові 75% наших громадян.

Чи може Володимир Зеленський не розбити лоба об електоральну стінку? Зрозуміло! Якщо проведе референдум, обіпреться на позицію українців і покаже цю позицію нашим зарубіжним партнерам. Це все одно доведеться робити – із Зеленським чи без нього.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE