Politerno > Україна і світ > Захист Антоненка каже, домовленостей з Порошенком про зустріч в офісі “ЄС” у волонтера не було

Захист Антоненка каже, домовленостей з Порошенком про зустріч в офісі “ЄС” у волонтера не було

  • 20 Травня, 2021
  • 585 Переглядів
  • 0

Речник захисту обвинуваченого Андрія Антоненка Леонід Маслов заявив, що під час зустрічі Антоненка із експрезидентом Петром Порошенком не було домовленості про майбутню зустріч в офісі партії “Європейська солідарність”.

Про це йдеться у повідомленні Маслова у Facebook.

Як відомо, колишній президент України Порошенко відвідав Антоненка вдома, де той перебуває під арештом. У повідомленні Порошенка у Facebook вказано, що під час зустрічі вони “домовилися з Ріффмастером наступного разу зустрітися поза домівкою, зокрема… у Відкритому Офісі “Європейської Солідарності”, коли у Андрія нарешті буде можливість зняти браслет”.

“Інформація, розповсюджена на сторінці Петра Порошенка не зовсім відповідає дійсності.

Вчора президент Порошенко насправді завітав до Андрія Антоненка. До речі, попередньо візит делегації був узгоджений з адвокатами, які Андрія не попередили, візит президента Порошенка був для нього несподіванкою…

При цьому геть не існувало ніяких “домовленостей” про відвідування офісів політичних партій.

Колишній Верховний Головнокомандувач достеменно знає, що Андрій Антоненко як діючий військовослужбовець відхилив би подібні пропозиції. Вони насправді навіть не звучали”, – зазначив юрист.

Маслов повідомив, що під час зустрічі було висловлене одностороннє побажання Порошенка зустрітися пізніше, але Антоненко ніяких спільних чи окремих заяв під час візиту гостей не робив.

Нагадаємо, 30 квітня військового музиканта Андрія Антоненка, обвинуваченого у вбивстві журналіста Павла Шеремета, Шевченківський райсуд Києва відпустив під цілодобовий домашній арешт.

Президент Володимир Зеленський заявив, що вже став вироком для експрезидента Петра Порошенка, “він просто не усвідомлює, що сталося”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE