Politerno > Україна і світ > Шабунін заявив, що саме Татаров закрив справу “Роттердам+”, про яку Зеленський питав Порошенка на стадіоні

Шабунін заявив, що саме Татаров закрив справу “Роттердам+”, про яку Зеленський питав Порошенка на стадіоні

  • 21 Травня, 2021
  • 763 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський особисто несе відповідальність за незаконні дії Олега Татарова.

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук глава правління громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін.

“Коли Зеленський переконує, що бореться з Ахметовим, знайте – це обман. І не має значення, чи це Єрмак обманює його, чи він – нас. Вчора написав, як ексадвокат Ахметова і ставленик голови офісу Зеленського (Татаров) вкотре закриє готовий до передачі в “суд Роттердам+”. Сьогодні Татаров це зробив. Так, закрили саме той “Роттердам+”, про долю з якого Зеленський питав на стадіоні Порошенка”, – зазначає Шабунін.

“Вчора на пресконференції Зеленський сказав, що голова йог офісу не бере хабарів. Звичайно не бере, в нього для цього Татаров є. Але за всі дії Татарова відповідальність несе навіть не Єрмак, а Зеленський особисто. Виборці не Єрмаку повірили, а Зеленському. Тож і не Єрмак їх обманює”, – підсумував він.

Нагадаємо, 20 травня новий старший групи прокурорів Денис Демків вирішив закрити справу “Роттердам+” вчетверте – Національне антикорупційне бюро оскаржуватиме рішення до керівника прокуратури.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE