Politerno > Україна і світ > Білоруська опозиція вирішила нарощувати партизанський рух всередині країни. ВІДЕО

Білоруська опозиція вирішила нарощувати партизанський рух всередині країни. ВІДЕО

  • 26 Травня, 2021
  • 621 Переглядів
  • 0

Команда Світлани Тихановської, координаційна рада, народне антикризове управління та інші представники білоруської опозиції заявили про підготовку до нової активної фази протестів і нарощування партизанського руху всередині країни.

Про це Тихановська повідомила в Telegram.

“Ми повинні діяти – вікно можливостей відкрите. Чекати більше нічого – терор потрібно зупинити раз і назавжди. Ми починаємо готуватися до нової активної фази протесту”, – зазначила політикиня.

За її словами, опозиціонери вирішили нарощувати структуру партизанського руху всередині Білорусі; працювати над посиленням міжнародного тиску і конкретних заходів у відповідь на дії Лукашенка.

Також вони планують розширити контакт з чиновниками всередині Білорусі і підготувати проект щодо амністії та реабілітації учасників протестів.

Опозиціонери подякували міжнародному співтовариству за солідарність і закликали до ще більш активних дій – посилити персональні санкції проти пособників режиму, розірвати всі економічні зв’язки тощо.

Нагадаємо, влада Білорусі опублікувала у мережі відео із Софією Сапегою, яку разом із Романом Протасевичем зняли із літака у Мінську. На відео вона “визнає”, що публікувала у соцмережі персональні дані білоруських силовиків.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE