Politerno > Тернопільщина > Надал заявив, що для учасників бойових дій немає грошей і депутати прийняли відповідну програму. ВІДЕО

Надал заявив, що для учасників бойових дій немає грошей і депутати прийняли відповідну програму. ВІДЕО

  • 29 Травня, 2021
  • 1980 Переглядів
  • 0

Депутати Тернопільської міської ради прийняли програму, яка дозволить не виконувати рішення судів щодо виплати учасникам бойових дій разової річної грошової допомоги близько 8 тис. грн.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат ТМР від “Сили людей” Ігор Турський.

“За наполяганням Сергія Надала сьогодні депутати прийняли Програму, яка дозволить НЕ виконувати рішення судів по виплаті учасникам бойових дій разової річної грошової допомоги близько 8 тис. грн.

Прикро, що перекидання проблеми від Уряду до місцевих рад в заручниках опинилися люди, котрі обороняли і обороняють східні кордони нашої країни. Аргументи та дискусію щодо даної Програми між міським головою та депутатами Сила Людей Тернополя можна побачити на відео. Додам лише, що категорично не погоджуюсь з аргументами міського голови, що 8 чи навіть 50 млн. гривень це недосяжна сума для бюджету міста. Нагадаю, що лише за 5 останніх сесій за нашими підрахунками розбазарено землі та комунального майна на понад 100 млн.грн.

p.s. Неприємно вражений голосуванням депутатів”, – зазначив політик.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE