Politerno > Україна і світ > Замість Монастирського в Раду зайде безробітний “айті-менеджер” з Сум

Замість Монастирського в Раду зайде безробітний “айті-менеджер” з Сум

  • 23 Липня, 2021
  • 699 Переглядів
  • 0
Швачко - "СН"

Центрвиборчком визнав Антона Швачка обраним народним депутатом за списком партії “Слуга народу” на позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, інформує Укрінформ.

“Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатносу виборчому окрузі Швачка Антона Олексійовича, 1992 року народження, освіта вища, тимчасово непрацює, проживає у місті Суми, безпартійний, включений до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під №139″, – зачитала текст постанови секретарка ЦВК Олена Гатаулліна.

За її словами, таке рішення ухвалено у зв’язку з рішенням Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народного депутата від “Слуги народу” Дениса Монастирського.

16 липня Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Дениса Монастирського у зв’язку з обранням його главою МВС.

Зі свого боку голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко заявив, що оскільки Монастирський переміг на парламентських виборах у багатомандатному виборчому окрузі, його місце посяде наступний у передвиборчому списку партії – Антон Швачко.

Як розповів глава партії, Швачко є активістом сумського осередку “Слуги народу”.

“Він був з нами із самого початку. Пройшов президентську і парламентську кампанії. Антон Швачко – айті-менеджер, айті-фахівець. Зараз працює на цьому терені в сумському обласному штабі. Це – наша команда, регіональна Зе!Команда”, – повідомив він.

Антон Швачко народився 11 грудня 1992 року. Має вищу освіту і проживає в Сумах.

Як зазначається на сайті ЦВК, під час балотування на виборах він був безробітним. Швачко є головою секретаріату обласного осередку партії “Слуга народу”.

На парламентських виборах 2019 року включений до виборчого списку “Слуги народу” під № 139. Влітку 2019 року він брав участь у навчаннях народних депутатів у Трускавці на Львівщині.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE