Politerno > Україна і світ > Під Київ Чауса доставляли гелікоптером: СБУ була готова “знайти” ексуддю

Під Київ Чауса доставляли гелікоптером: СБУ була готова “знайти” ексуддю

  • 2 Серпня, 2021
  • 484 Переглядів
  • 0

Служба безпеки була підготовлена до нібито раптової появи викраденого екссудді Миколи Чауса.

Про це йдеться у статті “Української правди” Викрадення судді Чауса. Між Порошенком і Зеленським.

“За даними УП, їхав екссуддя не лише автівкою (з Вінниччини до Києва – ред). Служба безпеки, ймовірно, була готова до “знайдення”, і на Чауса чекав спеціальний транспорт. Під Київ його доставляли, зокрема, гелікоптером”.

Згідно з офіційним зведенням правоохоронців, що є в розпорядженні УП, при появі на Вінничині екссуддя назвався, але документів при собі не мав. 

У сільраді він сказав, що був викрадений “невідомими особами”. Однак під час спілкування з правоохоронцями від написання будь-яких заяв відмовляється. “Видимих тілесних ушкоджень” на ньому не зафіксували. 

Він нібито сказав поліції, що хоче поїхати в столичну Службу безпеки України разом з працівниками спецслужби. Після цього “за власним бажанням” сів у автомобіль співробітників районного відділу СБУ.

Нагадаємо, у статті УП зазначається, що екссуддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса вивезли з Молдови і утримували на військових базах, щоб зібрати компромат на експрезидента Петра Порошенка і колишнього головного розвідника Василя Бурбу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE