Politerno > Україна і світ > НАБУ повідомило про підозру у заволодінні 27 млн грн заступнику мера Миколаєва, – НАБУ

НАБУ повідомило про підозру у заволодінні 27 млн грн заступнику мера Миколаєва, – НАБУ

  • 11 Серпня, 2021
  • 738 Переглядів
  • 0

Заступнику міського голови Миколаєва Сергію Коренєву повідомили про підозру у заволодінні 27 млн грн при виконанні робіт із реконструкції площі Соборної.

Про це в Telegram повідомляє пресслужба НАБУ.

“Затриманому напередодні заступнику Миколаївського міського голови детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП повідомили про підозру в заволодінні понад 26,8 млн грн при виконанні робіт із реконструкції площі Соборної в Центральному районі міста Миколаєва”, – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що 10 серпня про підозру також повідомили затриманим першому заступнику директора одного з департаментів Миколаївської міської ради та двом керівникам приватних компаній (один із яких є чинним депутатом Одеської міськради).

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч.5 ст.191 КК України.

Водночас заступник мера – директор департаменту ЖКГ Миколаєва Сергій Коренєв у Facebook повідомив, що з 7 серпня перебуває в двотижневій відпустці.

“Планував виїхати за кордон із родиною і друзями. Про свою відпустку як людина, що має доступ до документів зі спеціальним доступом, я заздалегідь повідомив відповідні служби. На кордоні до мене звернулися співробітники НАБУ з проханням про відбір свідчень і перевірку особистих речей. Дані дії проходять у рамках розслідування можливих розкрадань при будівництві Соборної площі. Справу, як ви знаєте, було ініційовано ще минулого року. Зі слідством я співпрацюю”, – йдеться в повідомленні.

“У своїй роботі я, як посадова особа, несу багато ризиків, а як керівник Департаменту ЖКГ та заступник міського голови, відповідальність за ввірені мені структури. Це не перша справа, в рамках якої в мене беруть свідчення. У кожного своя професія і свої ризики. У даний момент прямую до Києва для зустрічі із детективами НАБУ. Не буду нічого коментувати, поки тривають слідчі дії, а свою позицію і аргументи я озвучив правоохоронцям”, – додав Коренєв.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE