Politerno > Україна і світ > Третьякову відсторонять від 5 засідань Ради, з чату “Слуги” почали виходити депутати

Третьякову відсторонять від 5 засідань Ради, з чату “Слуги” почали виходити депутати

  • 8 Жовтня, 2021
  • 655 Переглядів
  • 0

Народну депутатку з фракції “Слуга народу” Тетяну Третьякову відсторонять від 5 сесійних засідань Ради через обурливе висловлювання щодо померлого нардепа Антона Полякова. 

“Керівники парламентських фракцій подають спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від 5 сесійних засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики”, – написала на своїй Facebook-сторінці нардеп з “Євросолідарності” Ірина Геращенко.


ФОТО: ФБ ГЕРАЩЕНКО

 

ФОТО: ФБ НАРДЕПА ОЛЕКСІЯ ГОНЧАРЕНКА

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зазначив, що поведінка Третьякової обурлива і  її відсторонять від 5 засідань Ради.

Співголова депгрупи “За майбутнє” Тарас Батенко заявив, що Третьякова недостойна бути народним депутатом після таких слів.

Із офіційного чату фракції “Слуги народу” після публікації скринів переписки депутатки Тетяни Третьякової почали виходити нардепи.

Про це повідомив голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко на брифінгу в парламенті 8 жовтня

“Депутати після цього почали виходити. Після того, як стало зрозуміло, що в принципі… що в цей чат можна заходити як в кулуари. Він втратив своє значення чату для спілкування колег, бо я можу – от там зараз мої колеги біля вікна – я можу зараз з ними поперекрикуватись – ви це запишете, і це в принципі так зараз виглядає офіційний чат фракції”, – зазначив Корнієнко.

Він додав, що наразі вийшло десь 10 осіб.

На запитання, чи створюватимуть новий чат, Корнієнко сказав, що з нового чату теж можуть зливати інформацію. Він також пожартував, що вже можна додати у партійний чат журналістів, щоб “усім простіше було”.

Насправді ж, на думку голови партії, оскільки “цілісність інформації у чаті вже під питанням”, то там варто писати лише те, що можна обговорювати зі ЗМІ, а якісь приватні речі варто писати у приватні повідомлення.

Тоді, за словами Корнієнка, “буде хоч зрозуміло, хто злив інформацію”.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва у таксі знайшли мертвим озафракційного народного депутата Антона Полякова.

Народний депутат з групи “Партія “За майбутнє” Ігор Палиця заявив, що “слуга народу” Галина Третякова грубо висловилася в депутатському чаті про смерть колеги Антона Полякова.

Померлий нардеп Антон Поляков жив разом із колегою із групи “За майбутнє” Анною Скороход, яку також виключили з фракції “Слуга народу” у 2019 році. Скороход знепритомніла у приміщенні комітетів ВР 8 жовтня і її забрала швидка допомога.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE