Politerno > Україна і світ > “Удар” на Дніпропетровщині та у Дніпрі віддали людям Коломойського зі “Слуги народу”, – Денисенко

“Удар” на Дніпропетровщині та у Дніпрі віддали людям Коломойського зі “Слуги народу”, – Денисенко

  • 11 Жовтня, 2021
  • 667 Переглядів
  • 0

Керівниками штабів партії “Удар” у Дніпрі і Дніпропетровській області призначено “людей Коломойського зі “Слуги народу” – нардепа Кирила Нестеренка та ексголови облради Святослава Олійника.

Про це написав у Facebook екснардеп Андрій Денисенко.

“УДАР у Дніпрі віддали людям Коломойського зі “Слуги народу”. Керівником обласного штабу партії Кличка в Дніпрі призначили наближеного до скандального олігарха ексголови облради Святослава Олійника, а міського – нардепа Кирила Нестеренка”, – повідомив він.

За словами Денисенка, публічних представлень на місці не було. При цьому він додав, що на нарадах у центральному штабі “ці двоє беруть участь як регіональні керівники і проходять у цій ролі у відповідних штабних документах вже з середини вересня”.

Денисенко називає Олійника і Нестеренка “людьми Коломойського”.

Екснардеп також додав, що Запорізьку обласну організацію партії Кличка в цей же час очолив “ставленик іншої приватівської гілки” Едуард Гугнін, який “багато років пов’язаний із президентом Федерації футболу Андрієм Павелком та авторитетом і меценатом Олександром Петровським”.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко планує вести свою партію “УДАР” на вибори до Ради 2023 року, але балотуватися в президенти поки не планує. 

Соціологи фіксують зростання підтримки політсили Віталія Кличка у столиці.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE