Politerno > Україна і світ > Знайдено мертвим брата загиблого мера Кривого Рогу Павлова

Знайдено мертвим брата загиблого мера Кривого Рогу Павлова

У Кривому Розі у власній квартирі виявили мертвим Андрія Павлова, брата загиблого 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це повідомляє місцеве видання “Первый городской”, повідомлення поліції Дніпропетровської області, джерела “Української правди” в правоохоронних органах.

Павлова близько 16:30 знайшов його друг. Він був молодшим братом загиблого 15 серпня, за досі не встановлених слідством обставин, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Андрію Павлову було 46 років.

В поліції заявили, що за день до цього Павлов скаржився на проблеми зі здоров’ям. За попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає.

Джерела “Української правди” стверджують, що ймовірною причиною смерті могло бути зловживання алкоголем, або ж алкогольна залежність. 

“На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. В подальшому тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

Дана подія зареєстрована у порядку, передбаченим чинним законодавством. Наразі всі обставини з’ясовуються”, – зазначили в поліції.

Нагадаємо, 15 серпня у селі Вільне загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

У мережі опубліковано відеодоказ самогубства мера Кривого Рогу Павлова.

Виконувачем обов’язки міського голови було призначено ексмера Кривого Рогу, депутата міськради Юрія Вілкула.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE