Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” каже, що журналісти “Першого” влаштували скандал через гроші

“Слуга народу” каже, що журналісти “Першого” влаштували скандал через гроші

  • 21 Жовтня, 2021
  • 535 Переглядів
  • 0
Гетманцев

Нардеп від “Слуги народу” Данило Гетманцев припустив, що журналісти “UA: Перший” влаштували скандал, щоб канал отримав додаткове фінансування з бюджету.

Про це йдеться у Telegram-канал Гетманцева.

“Глянув в проекті бюджету 2022, поданому у вересні в ВР. Так, того самого, який ми зараз голосуємо в першому.

По Суспільному телебаченню рік до року КМ (Кабінет міністрів – ред.) запропонував мінус 400 млн. грн.

Ось вже воістину, про що б не скандалили, завжди скандалять про гроші;).

Не впевнений, що скандал з нібито утиском свободи слова сильно допоможе збільшити і без того, скажімо відверто, не мале фінансування, але спроба зарахована”, – зазначив “слуга народу”.

Нагадаємо, ведуча ток-шоу “Зворотний відлік” на телеканалі “UA: Перший” Мирослава Барчук заявила, що Офіс президента висуває журналістам умови і ставить ультиматуми про присутність “слуг народу” в ефірі.

Як заявив екснардеп Борислав Береза, скандал з тиском ОП на UA.Cуспільне підтвердив, що справжня мета закону про олігархів – це контроль влади над усіма засобами масової інформації в країні.

На сторону вадаи став колишній журналіст, а нині член наглядової ради УЗ Сергій Лещенко. Телеведучий Павло Казарін порівняв колишнього журналіста Сергія Лещенка з В’ячеславом Піховшеком, бо він захищає Офіс Президента і правлячу партію.

21 жовтня шеф-редакторка токшоу Дар’я Тарасова заявила, що редакція програми “Свобода слова Савіка Шустера” зазнає тиску на свободу слова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE