Politerno > Україна і світ > “Піховшек би вами пишався”: Казарін відповів Лещенку на звинувачення в ангажованості “Зворотного відліку”

“Піховшек би вами пишався”: Казарін відповів Лещенку на звинувачення в ангажованості “Зворотного відліку”

  • 20 Жовтня, 2021
  • 924 Переглядів
  • 0

Телеведучий Павло Казарін порівняв колишнього журналіста Сергія Лещенка з В’ячеславом Піховшеком, бо він захищає Офіс Президента і правлячу партію.

Про це він повідомив у Facebook.

“Колишній журналіст”, який тепер захищає владу від медіа, – це Сергій Лещенко. Сергій записав відео, в якому звинуватив “Зворотний вiдлiк” у тому, що ми не покликали на ефір представників монобільшості. Сергій збрехав. Ми звали “слуг”, але вони почали нав’язувати нам свій “стоп-лист”. Ми визнали це тиском на редакцію, відмовилися грати за такими правилами і сказали про це на самому початку програми”, – розповів Казарін.

За його словами, Лещенко захищає Офіс Президента і правлячу партію.

“Чудова відданість. Піховшек би вами пишався. Сергій, ви сказали, що нашу програму фінансують платники податків. Тільки забули згадати, що це американські платники податків, тому що програма грантова. А от ви як раз живете на наші податки. І тому в мене лише один питання. Вам не соромно?”, – підсумував Казарін.

Наводимо слова Лещенка: «Абсолютно заангажоване, по-перше. Мова не йде про жоден баланс думок, у студії не було жодного представника тієї сили, на адресу якої були всі претензії. Не було ні представника влади, ні Слуг народу, нікого не було. Зате хто був у студії: був журналіст Щебрина, це нормально, журналісти можуть ходити без будь-яких квот, це завжди без питань, Гео Лерос є, я не знаю, кого він представляє, який він представляє електорат, які представляє політичні цінності, смисли, кого він репрезентує або що він транслює. Він поводився в ефірі, ніби хоче, щоб був якийсь срач, лексика срача, а срача немає, тому що немає самої дискусії. Людина, яку викрутили в отриманні грошей за політичні замовлення. Він був ключовим гостем. Він типу позафракційний. Був Ярослав Железняк, типу від франції “Голос”. В’ятрович від “Європейської солідарності”. Олексій Гарань – політолог, він достатньо категоричний, у Порошенківській позиції. Навіть по аудіо не було нікого. Не знаю, чи зарошували їх. Якби я був “Cлугою народу”, спікером фракції, якби мені сказали, яких гостей запросили, я би сказав, що не бачу сенсу йти на програму і копирсатися у відходах. “Кого представляє Гео Лерос? Якщо ви мене запрошуєте, щоб я був стінкою для відбивання м’яча, щоб на моєму фоні піаритися, я на це не піду”», – сказав він.

Слід зазначити, що на початку токшоу Мирослава Барчук звернулася до глядачів і сказала, що вони напевне помітили у студії відсутність представників монобільшості. За її словами, команда програми кілька днів намагалася запросити народних депутатів від «Слуги народу». «Це було безрезультатно, оскільки пресслужба франкції, а також народні депутати виставили умову, щоб не було на ефірі Гео Лероса, якого ми вже до того запросили. Так само як і минулого понеділка ми повторюємо, що будь-які ультиматуми чи вимоги до нашої редакції ми сприймаємо як тиск на редакцію. І шкодуємо, що представники влади не будуть сьогодні на нашому ефірі», – зазначила вона у перші хвилини ефіру. 

Нагадаємо, ведуча ток-шоу “Зворотний відлік” на телеканалі “UA: Перший” Мирослава Барчук заявила, що Офіс президента висуває журналістам умови і ставить ультиматуми про присутність “слуг народу” в ефірі.

Як заявив екснардеп Борислав Береза, скандал з тиском ОП на UA.Cуспільне підтвердив, що справжня мета закону про олігархів – це контроль влади над усіма засобами масової інформації в країні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE