Politerno > Україна і світ > ОПЗЖ назвало “виключення Киви” брудним вкидом, спрямованим на розкол партії. ВІДЕО

ОПЗЖ назвало “виключення Киви” брудним вкидом, спрямованим на розкол партії. ВІДЕО

  • 21 Жовтня, 2021
  • 843 Переглядів
  • 0

У четвер ЗМІ повідомили про виключення нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви з лав цієї партії. Медіа посилалися на відео журналіста Андрія Павловського, в якому Кива заявляв, що представники ОПЗЖ Юрій Бойко і Сергій Льовочкін “домоглися його виключення з партії”.

За словами Киви на відео, це сталося через те, що він “не давав їм можливості зливати і продавати партію, підробляти документи”.

Партія “Опозиційна платформа – За життя” назвала повідомлення про виключення нардепа Іллі Киви зі свої лав банальною провокацією, спрямованою на розкол партії.

“Сьогодні в інформпросторі України була запущена чергова брехлива і брудна інформаційна кампанія, спрямована проти партії ОПЗЖ.

Замовники цієї цинічної провокації і учасники дійства з дискредитації партії, використовуючи змонтоване маніпулятивне відео, спробували просувати абсолютно брехливу, недостовірну і юридично безграмотну тезу про нібито виключення Іллі Киви з ОПЗЖ”, – зазначили у партії.

В ОПЗЖ вважають, що “провокація була здійснена в інтересах діючої влади… яка намагається розправитися з ОПЗЖ як політичною силою, що перекрила шлях до встановлення диктатури влади Зеленського в Україні”.

Сам Кива в Facebook написав, що він “в лавах ОПЗЖ і на вістрі атаки”.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд повністю задовольнив позовні вимоги САП та стягнув з нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви необгрунтований дохід 1,2 мільйона гривень за передачу в оренду жомової ями. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE