Politerno > Україна і світ > Нам постачають російський газ через невідомого посередника, розслідування зі зміною президента не відбулося, – Тимошенко

Нам постачають російський газ через невідомого посередника, розслідування зі зміною президента не відбулося, – Тимошенко

  • 23 Жовтня, 2021
  • 1049 Переглядів
  • 0

Для України не існує ніякого європейського газу, вона завжди користувалася російським, який постачали через європейського посередника, який сьогодні не відомий, тому що розслідування зі зміною президента не відбулося. 

Про це розповіла в прямому ефірі на телеканалі “НАШ” лідер фракції ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

 

“Для України не існує ніякого європейського газу. Коли в 2014 році нам оголосили, що Україна буде споживати європейський газ, нехай вони мені покажуть, де він у Європі видобувається і де ми можемо його взяти. Я хочу зараз проінформувати країну, це був великий обман, ніякого європейського газу не було, вони зробили фіктивну трубу, але газ ішов російський. Просто вся пропаганда, яка робилася в цей час, мала говорити, що це європейський газ і цей газ постачали через європейського посередника, який сьогодні нам не відомий, тому що розслідування зі зміною президента не відбулося. Президент змінився, а вся політика, яка робилася ззовні щодо України й всередині залишилася такою, як вона була”, – розповіла Тимошенко.

Також вона зазначила, що газу зараз в Україні немає й необхідно його купувати за вищою ціною.

“Хто відповідає за те, що тепер із бюджету треба взяти гроші, які краще було б витратити на охорону здоров’я і на пенсії, і віддати НАК “Нафтогазу” за те, що хтось протупив улітку. Це тупість”, – сказала вона.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE