Politerno > Тернопільщина > Тернопільська міськрада відмовилася відсторонити підсудного головного архітектора. ВІДЕО

Тернопільська міськрада відмовилася відсторонити підсудного головного архітектора. ВІДЕО

  • 29 Жовтня, 2021
  • 2209 Переглядів
  • 0

Під час сесії Тернопільської міської ради 29 жовтня депутат від “Сили людей” Іван Ковалик виступив із пропозицією підтримати звернення до виконавчого комітету міськради щодо відсторонення від роботи на час проведення слідства та судового процесу головного архітектора Тернополя Василя Бесаги.

У відповідь на виступ Ковалика, міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що подібні звинувачення прокуратурою раніше не підтверджувалися, то ж і це може бути без наслідків. Чим, судячи зі всього, дав сигнал коаліції, у яку входять фракції “Свобода”, ПВС, “Євросолідарність”, “Слуга народу” та “За майбутнє”, не підтримувати пропозицію.

Проект рішення підтримали лише 3 депутата, 7 утримались, решта проголосували проти.

Нагадаємо, 25 жовтня у Міськрайонному суді відбулось перше засідання, де мали почати розгляд справи щодо звинувачення Василя Бесаги у “службовій недбалості”. Статтю перекваліфікували із “зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди”. Через неявку адвоката підозрюваного (він нібито перебував на іншому процесі й попросив перенести це засідання) розгляд справи було відкладено на 17 листопада.

Сергій Надал виконав лише одну з передвиборчих обіцянок. Про те, як міські голови виконують свої обіцянки та кому з них вдалося виконати найбільше узятих під часів минулорічних виборів зобов’язань, дослідив аналітичний портал «Слово і діло».



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE