Politerno > Україна і світ > У Грузії опублікували відео, як Саакашвілі їсть у в’язниці, незважаючи на оголошене голодування

У Грузії опублікували відео, як Саакашвілі їсть у в’язниці, незважаючи на оголошене голодування

  • 6 Листопада, 2021
  • 1473 Переглядів
  • 0

Експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі, який оголосив ще 1 жовтня про голодування, приймає їжу у в’язниці, незважаючи на те, що кілька годин тому повідомив про відмову від соків, вітамінів і глюкози.

Про це інформує у Facebook Пенітенціарна служба Грузії у суботу, 6 листопада.

Відомство також опублікувало фотографії продуктів, які, як стверджується, вживав Саакашвілі – це соки, пюре та сухі суміші для дітей. Поруч із ним також стоїть пляшка із соком.

“Через високий суспільний інтерес публікуємо деякі факти прийому їжі Міхеіла Саакашвілі”, – йдеться у пості відомства у соціальній мережі Facebook.

Зазначимо, про те, що екс-президент країни вживає їжу під час голодування, раніше також розповідав міністр юстиції Грузії Раті Брегадзе.

Нагадаємо, 23 жовтня стало відомо, що експрезиденту Грузії Міхеілу Саакашвілі лікарі провели процедуру переливання крові, і в суботу стан його здоров’я стабілізувався.

2 жовтня представниця Саакашвілі Ніно Ломджарія повідомила, що він оголошує голодування і вимагає зустрічі з консулом України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE