Politerno > Україна і світ > МОЗ готується посилити обмеження для невакцинованих і в “жовтих” зонах

МОЗ готується посилити обмеження для невакцинованих і в “жовтих” зонах

  • 17 Листопада, 2021
  • 1196 Переглядів
  • 0
Вакцинація

Міністерство охорони здоров’я працює над посиленням адаптивного карантину, зокрема і “жовтій” зоні потрібно буде мати сертифікат про повний курс вакцинації.

Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

 

“Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин, які будуть передбачати, що і в “жовтому” рівні епідемічної небезпеки для роботи в карантиних обмеженнях необхідно буде мати повний курс вакцинації, як для працівників так і для відвідувачів”, – заявив Ляшко.

Наразі у “жовтій” зоні сертифікати про вакцинацію не  обов’язкові для відвідування ТРЦ, закладів харчування чи масових заходів.

Нагадаємо, 15 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що кожен, хто отримає два щеплення, отримає від держави тисячу гривень.

Тисячу гривень, які президент Володимир Зеленський пообіцяв усім щепленим двома дозами проти коронавірусу, неможливо буде отримати готівкою на руки – ці гроші будуть своєрідним депозитом, який можна буде витратити на певний перелік послуг.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, виплату президентської тисячі гривень для повністю вакцинованих проти Covid-19 профінансують самі ж українці, які платять податки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE