Politerno > Україна і світ > Лікар Саакашвілі повідомив, що експрезидент припинив 50-денне голодування

Лікар Саакашвілі повідомив, що експрезидент припинив 50-денне голодування

  • 20 Листопада, 2021
  • 759 Переглядів
  • 0

Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі припинив голодування, яке тривало 50 днів, після його переведення до військового шпиталю із тюремної лікарні.

Про це повідомляє агенція AFP з посиланням особистого лікаря політика Ніколоза Кіпшидзе, пише DW.

“Саакашвілі офіційно припинив голодування відразу після того, як його перевели до військового шпиталю в Горі. Він досі перебуває в небезпечному для життя стані, його помістили в палату інтенсивної терапії”, – зазначив лікар.

У ніч на суботу Саакашвілі доставили до військового шпиталю у місті Горі з Глданської тюремної лікарні в Тбілісі.

Напередоні з’явилося повідомлення, що політик погодився припинити голодування, коли його доставлять до шпиталю в місті Горі.

18 листопада Саакашвілі втратив свідомість у Глданській тюремній лікарні. Він зачепився, впав і знепритомнів, коли виходив із кімнати після зустрічі з адвокатами.

Саакашвілі загрожує щонайменше 9 років в’язниці, а президентка Грузії Саломе Зурабішвілі категорично заявляла, що не помилує його.

Пенітенціарна служба Грузії у суботу 6 листопада показала, як експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі, який оголосив ще 1 жовтня про голодування, приймає їжу у в’язниці, незважаючи на те, що кілька годин тому повідомив про відмову від соків, вітамінів і глюкози.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE