Politerno > Україна і світ > Зеленський та Єрмак відвідали Алею Небесної сотні, залишали місце під вигуки “ганьба” і “державний зрадник”. ВІДЕО

Зеленський та Єрмак відвідали Алею Небесної сотні, залишали місце під вигуки “ганьба” і “державний зрадник”. ВІДЕО

  • 21 Листопада, 2021
  • 962 Переглядів
  • 0

У День Гіднсті та Свободи президент Володимир  Зеленський, голова його офісу Андрій Єрмак та прем’єр-міністр Денис Шмигаль прибули на Алею Небесної сотні у Києві.

Окрім Зеленського, Єрмака та Шмигаль був присутній голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Під вигуки “Ганьба!”, “державний зрадник” та “малорос”, президент Зеленський в оточенні великої кількості охоронців залишив Інституцьку.

Сьогодні в Україні відзначають День гідності та свободи. З цієї нагоди у Києві відбудуться меморіальні заходи, національно-патріотичні проекти, тематичні виставки, мистецькі акції тощо.

Меморіальні заходи пройдуть і на алеї Героїв Небесної Сотні: молебень, покладання квітів та хода “Не втрачаймо гідність. Захистимо свободу” за маршрутом: перехрестя вул. Хрещатик та алеї Героїв Небесної Сотні – Тимчасовий Меморіал Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, організація “Рух опору капітуляції” закликає українців прийти на Майдан 21 листопада о 17:00 на акцію “Брехня принижує – захистимо Гідність”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE