Politerno > Україна і світ > На третій день після слів Зеленського про “держпереворот” СБУ заявила про розслідування. ВІДЕО

На третій день після слів Зеленського про “держпереворот” СБУ заявила про розслідування. ВІДЕО

  • 29 Листопада, 2021
  • 801 Переглядів
  • 0

В СБУ заявляють про розслідування кримінального провадження “за фактом готування окремими громадянами України та РФ дій з метою захоплення державної влади”.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

“Головне слідче управління СБ України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади.

Провадження відкрито за ч.1 ст. 109 Кримінального кодексу України – за фактом готування окремими громадянами України та РФ дій з метою захоплення державної влади.

Про хід розслідування буде повідомлено згодом”, – йдеться у повідомленні.

Дату відкриття провадження Служба безпеки України не вказує. Після заяви президента Зеленського про підготовку “певними представниками РФ та України” державного перевороту на початок грудня, УП надсилала інформаційний запит СБУ, станом на вечір понеділка відповіді не надходило.

Журналіст американського видання Buzzfeed News Крістофер Міллер розповів про ймовірних організаторів державного перевороту в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE