Politerno > Україна і світ > Татаров організував проплачений мітинг, щоб “збити” Клименка з конкурсу на посаду голови САП, – Шабунін. ВIДЕО

Татаров організував проплачений мітинг, щоб “збити” Клименка з конкурсу на посаду голови САП, – Шабунін. ВIДЕО

  • 1 Грудня, 2021
  • 652 Переглядів
  • 0

В ОП організували проплачений мітинг, щоб викликати гостру реакцію Зеленського, знаючи як гостро він реагує на будь-які спроби тиску.

Про це повідомив у Facebook голова ЦПК Віталій Шабунін.

“На відео приклад того, як частина команди Зеленського вважає президента ідіотом. Годину тому під ОП намалювався проплачений мітинг, на якому від Зеленського вимагають призначити керівником САП Олександра Клименка. При цьому мітингарі поняття не мають, хто це, і переконані, що Клименко працює в ОП.

Ціль цього цирку в тому, щоб Татаров прийшов до Зеленського і сказав: “Дивіться, нас віджимають на цього Клименка, значить його не можна призначати”. В ОП добре знають, як гостро Зеленський реагує на будь-які спроби тиску. Тож план в тому, щоб викликати саме таку гостру реакцію президента”, – розповів Шабунін.

Голова ЦПК зазначив, що з відео очевидно, що люди поняття не мають, що відбувається, і хто такий Клименко.

“Станом на зараз Клименко і так є лідером конкурсу. Власне Татаров тому цю дурь і влаштовує, бо готується збити Клименка, фальсифікувавши бали за практичне завдання.

Я прямо запитаю: Татаров, ти ідіот? Чи президента ідіотом вважаєш? Всі стейкхолдери знають про твій план фальсифікації з балами: він очевидний (особливо міжнародникам).

Фальсифікація конкурсу САП (яку готує Татаров) – поховає стосунки Зеленського і адміністрації Байдена. Репутацію президента України в очах ключового безпекового союзника буде знищено вщент”, – підсумував Шабунін.

Нагадаємо, громадська Рада контролю НАБУ звинуватила президента Зеленського у брехні стосовно конкурсу на голову САП, яку Офіс Зеленського свідомо саботує вже рік.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE