Politerno > Україна і світ > У Киви під час обшуків знайдено купу золота й картину, на якій він в образі Муссоліні – ЗМІ

У Киви під час обшуків знайдено купу золота й картину, на якій він в образі Муссоліні – ЗМІ

  • 1 Грудня, 2021
  • 805 Переглядів
  • 0

Під час обшуків у будинку нардепа від партії ОПЗЖ Іллі Киви правоохоронці знайшли купу золота та картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Про це йдеться у розслідування Bihus Info.

Джерела журналістів серед правоохоронців розповіли, що виявили в будинку Киви в ході нещодавніх обшуків.

Зокрема, у народного депутата знайшли майже десяток злитків золота на суму понад 1 мільйон гривень.

Крім того,за джерелами журналістів у правоохоронних органах, у будинку Киви знайшли готівкою понад 1,1 мільйон гривень і понад 500 тисяч доларів, а також більше 300 тисяч гривень в автомобілі.

Жодної з цих сум грошей та коштовностей немає в декларації народного депутата. 

Одна з віднайдених картин під час обшуків, на якій Медведчук, Рабінович та Кива зорбажені в образі головних героїв радянського фільму “Кавказька полоненка”


Журналістам-розслідувачам вдалося також побачити дві картини, які раніше продавала на своїй facebook-cторінці керівниця проросійського видання “Страна.юа” Світлана Крюкова. На одній із картин Кива зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні. На іншій – Кива разом зі своїми однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем зображені в образі головних персонажів радянського фільму “Кавказька полонянка”.



Як відомо, Кива вважає себе борцем із сучасним фашизмом та нацизмом. Неодноразово він говорив, що “ненавидить фашизм і завжди буде боротися з ним”.

Нагадаємо, проросійський депутат Верховної Ради від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива розстріляв портрети лідерів українського руху опору Степана Бандери та Романа Шухевича. У такий спосіб нардеп “привітав” Київ із річницею звільнення від німецько-фашистських загарбників.

Згодом його позбавили нагородної зброї – двох пістолетів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE