Politerno > Україна і світ > На каналі “Рада” працюватиме ексведучий з “плюсів” Коломойського і скандальний політтехнолог

На каналі “Рада” працюватиме ексведучий з “плюсів” Коломойського і скандальний політтехнолог

  • 15 Грудня, 2021
  • 997 Переглядів
  • 0

До переформатування телеканалу “Рада” залучили колишнього ведучого “Право на владу” Сергія Іванова та скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова, який є організатором секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Олександра Варченка, дружина якого на той момент працювала першою заступницею голови Державного бюро розслідувань.

Формат телеканалу “Рада” оновлять. Зокрема, редакція телеканалу отримає нову студію в приміщенні парламенту.

 

Окрім колишнього ведучого з каналу олігарха Ігоря Коломойського до переформатування телеканалу залучили скандально відомого політтехнолога Петрова.

Він є підозрюваним за кількома статтями: втручання в діяльність правоохоронців, завідомо неправдиве повідомлення про злочин, порушення недоторканності житла і таємниці листування. Розслідування наразі завершене, але досі не скероване до суду.

За версією слідства, Петров був організатором секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Варченка.

Дружина Варченка на той момент працювала першою заступницею голови Державного бюро розслідувань. Скандал пов’язували з тиском на керівництво ДБР.

Серед ведучих мовника: колишні ведучі «112 Україна» Вадим Колодійчук та Анастасія Красницька, колишній ведучий ZIK Назар Довгий, ведучий каналу Live Максим Зборовський, колишній ведучий каналу «24» Єгор Скорина, а також Лариса Богданова та Наталія Андрощук.

Оновлене мовлення стартує у режимі телемарафону, а токшоу почнуть виробляти пізніше.

За неофіційною інформацією, куруватиме продакшн заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. За даними ЗМІ, креативним директором мовника стане Олексій Семенов, а шеф-редакторкою – Наталія Яструбенко.

Парламентський телеканал “Рада” у Фейсбуці  спростовує причетність до створення суперечливого проморолику, який начебто анонсує оновлений формат роботи.

“Телеканал Рада не має жодного відношення до відеоролику, який поширюють у соцмережах та анонімних телеграм-каналах. Ми не несемо відповідальності за його наповнення та зміст”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співробітники телеканалу не проводили і не погоджували цей відеоролик, отже, він не транслюватиметься в ефірі.

Наголошується, що телеканал “Рада” був, є і буде майданчиком для висвітлення позицій усіх політичних сил.

“Ми — незалежний державний телеканал. Нас не фінансує ані влада, ані опозиція. Ми працюємо завдяки і в інтересах громадян України”, – підкреслює пресслужба парламентського телеканалу.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE