Politerno > Україна і світ > Порошенко увірвався в ефір оновленого каналу “Рада” і влаштував скандал. ВІДЕО

Порошенко увірвався в ефір оновленого каналу “Рада” і влаштував скандал. ВІДЕО

  • 16 Грудня, 2021
  • 1104 Переглядів
  • 0

Експрезидент, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко неочікувано увірвався в кадр прямого ефіру телеканалу “Рада” і створив конфліктну ситуацію.

Порошенко зайшов до студії, яка розташована в приміщенні парламенту. Там тривав ранковий прямий ефір і розмова з нардепом від “Слуги народу” головою комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим.

Він підійшов до ведучих і, стоячи спиною до камери, заявив, що телеканал перешкоджає роботі народних депутатів.

Від запрошення сісти за стіл і доєднатись до розмови Порошенко відмовився. Потім політик розвернувся обличчям до камер і заявив уже, що на оновлення парламентського телеканалу було “незаконно витрачені кошти платників податків”.

Нардеп відмовився від звукового обладнання, яке йому запропонували журналісти, і врешті решт вийшов із кадру.

У кулуарах Порошенко роздавав коментарі і пояснив свій вчинок “надмірними емоціями”. Політик також заперечив, що канал “Рада” оновлювала та сама команда, що запускала “Прямий”.

Журналістка “Ради” зазначила, що телеканал готовий надати Порошенку слово та запрошує його в ефір у будь-який зручний для політика час. Лідер “ЄС” подякував, але заявив, що зробить це “коли редакційна політика телеканалу буде відповідати статуту і закону”.

14 грудня парламентський телеканал “Рада” анонсував оновлення формату – з сучасною парламентською студією та додатковою студією в Кабміні.

Перезапуском каналу Рада займається Олексій Семенов, який запускав канали Медведчука та “Прямий”.

До переформатування телеканалу “Рада” залучили колишнього ведучого “Право на владу” Сергія Іванова та скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова, який є організатором секс-скандалу про нібито домагання з боку поліцейського Олександра Варченка, дружина якого на той момент працювала першою заступницею голови Державного бюро розслідувань.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE