Politerno > Україна і світ > “Нікуди не треба бігти”: Тимошенко радить Порошенку довести, що його позиція чесна

“Нікуди не треба бігти”: Тимошенко радить Порошенку довести, що його позиція чесна

  • 21 Грудня, 2021
  • 1284 Переглядів
  • 0

Лідерка ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко порадила експрезиденту Петру Порошенку, якому 20 грудня було оголошено про підозру у державній зраді, не тікати з України, а намагатися довести свою невинуватість.

Свої міркування політикиня озвучила в прямому етері програми “Чергові по країні” на телеканалі “Україна24”, інформує “Главком”.

Тимошенко нагадала, що й сама за режиму Януковича пережила політичні репресії “у найгіршому варіанті”. 

“Я хочу дати декілька дуже важливих порад. Перше: якщо він вірить в свою правоту і якщо в душі і серці у нього все спокійно, категорично не можна нікуди виїжджати з країни. Нікуди не треба бігти, не треба нікуди їхати. Якщо ти відчуваєш, що ти правий, треба залишатися на своїй рідній землі, у себе вдома. Проходити всі правосудні, неправосудні суди і доводити, що ти не порушував закон і що твоя позиція чесна”, – наголосила Тимошенко.

Політикиня додала, що усвідомлює: домогтися справедливості в українських судах навряд вдасться, однак потрібно пройти всі судові інстанції та дійти до Європейського суду з прав людини.

“І тому раджу Петру Олексійовичу набратися мужності, впевненості, сміливості, якщо він вважає, що він правий, хай іде вперед і доводить це. Це потрібно і для нього і для країни”, – підсумувала Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося, 20 грудня Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило Порошенку про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичним організаціям у рамках справи про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій.

Експрезидент Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму, заявив, що повернеться в Україну у першій половині січня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE