Politerno > Україна і світ > Офіс генпрокурора повідомив голову Ради про підозру Порошенкові – ЗМІ

Офіс генпрокурора повідомив голову Ради про підозру Порошенкові – ЗМІ

  • 28 Грудня, 2021
  • 646 Переглядів
  • 0

В.о. генерального прокурора Олексій Симоненко надіслав спікеру парламенту Руслану Стефанчуку офіційний лист із повідомленням щодо підозри екс-президенту та нардепу Петру Порошенку.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на джерело в ОГП.

“Виконувач обов’язків генерального прокурора повідомив голову Верховної Ради України про повідомлення про підозру народного депутата відповідним листом, надісланим безпосередньо 20 грудня 2021 року”.

Агентство пише, що джерело передало у його розпорядження копію надісланого Стефанчуку офіційного листа і додало, що ще одна копія документа була направлена ​​в апарат Верховної Ради.

Повідомляється, що це було зроблено через неможливість вручення письмового повідомлення про підозру особисто Порошенку. Таке ж повідомлення було надіслано за місцем проживання колишнього президента.

Раніше нардеп та співголова фракції “Європейська солідарність” Ірина Геращенко заявила, що Стефанчук не отримував жодних офіційних повідомлень щодо підозри Порошенка.

В Офісі генпрокурора не пояснюють, чому замість генпрокурорки Ірини Венедиктової працює в.о.

Нагадаємо, Офіс генпрокурора підготував клопотання про обрання запобіжного заходу експрезиденту Петру Порошенку у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 1 млрд грн.

Підозрюваний у державній зраді експрезидент Петро Порошенко підтвердив намір повернутися в Україну в першій половині січня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE